Kutnohorsko Kolínsko Turistická Oblast

Kolo Bistro

Kobylnice – 

Kutná Hora

Rodinné bistro v Kobylnici u Kutné Hory.

Tohle pohodové rodinné bistro provozuje Markéta a Dan, milovníci kvalitního jídla, vína, piva a cyklojízdy. Bistro umístili do své stodoly a nabízejí menu, které sestavují z lokálních surovin.

Co se týká nabídky jídel a pití, tak většina je od lokálních dodavatelů, které si Markéta s Danem pečlivě vybírají. Všechny dorty, dezerty, obložené chleby, toasty, nakládané hermelíny, polévky jsou domácí a čerstvé.

A nejen díky tomu se mohou pyšnit značka Regionální produkt v oblasti služeb.

 

Když trefíte do Kobylnice, tak neprohloupíte! Vyrazit můžete na kole a uděláte něco pro svoje zdraví. V Kolo Bistro jsou cyklisté vítáni!

Z menu si stoprocentně vyberete! V nabídce jsou výborná jídla připravená z místních surovin. Co třeba zelný křenový salátek, domácí pita chleba nebo zapečený kozí sýr a k tomu Karáskova limonáda nebo pivo, co je zrovna na čepu?!

Letos je nabídka jídel rozšířena o speciality na grilu, které se budou připravovat ve stánku umístěném na zahradě. V tuto chvíli se připravuje stálé menu s kuchařem Michalem Netolickým a bude na co se těšit!:)

Kromě občerstvení se v bistru organizuje během léta doprovodný kulturní program: filmové léto, koncerty, swap oblečení.

Víte, že je možné Kolo Bistro využít pro pořádání soukromých i pracovních setkání? Narozeninová nebo dětská oslava, křtiny, zahájení nebo ukončení cyklo sezóny? Nic není problém, stavte se, Markéta a Dan vám s plánováním rádi pomohou …

Mapa

V blízkosti
najdete

Vlašský dvůr

Kutná Hora

Bývalý letohrádek Belveder

Kutná Hora

Sankturinovský dům a Galerie Felixe Jeneweina

Kutná Hora

Katedrála Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele

Kutná Hora

Kaple všech svatých s kostnicí

Kutná Hora

Jezuitská kolej s Galerií Středočeského kraje

Kutná Hora

Areál zámku a muzea Kačina

Kutná Hora

Výlety

Gastronomie

Ubytování

Objevte okolí

Věž Práchovna

Na skalním břehu řeky Labe se tyčí hranolová pozdně gotická kamenná věž zvaná Práchovna. Postavena byla v první polovině 15. století a v současné době slouží jako vyhlídková věž.

Zjistit více

Chrám sv. Barbory

Chrám svaté Barbory, klenot pozdní gotiky a jedna ze čtyř staveb katedrálního typu v Čechách, je spolu s katedrálou Nanebevzetí Panny Marie a svatého Jana Křtitele a historickým centrem Kutné Hory zapsán na Seznam světového dědictví UNESCO.

Zjistit více

Vlašský dvůr

Vlašský dvůr býval právem nazýván „klenotem“ koruny českých panovníků a jeho půvab a šarm přetrval do dnešních dnů. Vlašský dvůr je bývalá královská mincovna a královský palác, národní kulturní památka celoevropského významu, s tisíciletou historií.

Zjistit více