Kutnohorsko Kolínsko Turistická Oblast

Hotel Agnes

Bohdaneč – 

Kutná Hora

Hotel Agnes se nachází v malebném údolí v obci Bohdaneč, necelou hodinu jízdy po dálnici D1 směrem od Prahy, nedaleko obce Zbraslavice, v krajině příjemné pro oko i pro pobyt, v přírodě, která potěší každého vnímavého návštěvníka. V blízkém okolí hotelu najdete ovocné sady, rybníky, pastviny na nichž se pasou stáda ovcí a skotu. Kopečky, které zvlňují krajinu a nabízí možnost překrásných výhledů nejen z místní rozhledny Bohdanka. K tomu připočítejte ještě staleté stromy, ticho a klid, který láká k objevným toulkám a máte dokonalý obrázek okolí hotelu Agnes.

Hotel je vystavěn stylově s maximálním využitím přírodních materiálů jako komfortní moderní srubová stavba. To vše se nachází uprostřed krásné přírody, na břehu Pilského rybníka v regionu, který je minimálně dotčen průmyslem a čistotu přírodního prostředí považuje za svoji velkou přednost.

K dispozici je 14 pokojů, z toho 1 pětilůžkový (rodinný), 7 třílůžkových a 6 dvoulůžkových. Celková ubytovací kapacita je 38 osob. Všechny naše pokoje jsou zcela moderně a komfortně zařízeny. Na každém pokoji je Wi-Fi připojení zdarma. 2 rodinné pokoje mají koupelnu s vanou, na ostatních jsou sprchové kouty. Samozřejmostí je WC na každém pokoji. Na patře je pro hosty k dispozici kuchyňka. Jeden dvoulůžkový pokoj je vč. koupelny bezbariérový.

Ubytování hostů probíhá od 14.00 do 20.00 hodin. Odhlášení z pokoje po ukončení ubytování do 11.00 hodin.

Z domácích mazlíčku jsou vítáni pouze malí pejsci, a to po předchozí dohodě a za poplatek.

Vyzkoušejte možnosti prožití volného času

Mapa

V blízkosti
najdete

Vlašský dvůr

Kutná Hora

Bývalý letohrádek Belveder

Kutná Hora

Sankturinovský dům a Galerie Felixe Jeneweina

Kutná Hora

Katedrála Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele

Kutná Hora

Kaple všech svatých s kostnicí

Kutná Hora

Jezuitská kolej s Galerií Středočeského kraje

Kutná Hora

Areál zámku a muzea Kačina

Kutná Hora

Výlety

Gastronomie

Ubytování

Objevte okolí

Muzeum lidových staveb

Muzeum lidových staveb v Kouřimi je jediným nadregionálně zaměřeným skanzenem v České republice, který shromažďuje stavitelské památky z území středních, východních a severních Čech, a nabízí tak přímé srovnání různých regionálních typů lidové architektury z období od 17. do 19. století. Nachází se zde čtrnáct větších obytných a hospodářských objektů, které doplňuje několik drobnějších památek.

Zjistit více

Kostel sv. Petra a Pavla

Prvopočátky stavby kostela, který je dominantou Čáslavi, spadají do 12. století. Kostel prošel řadou stavebních úprav v průběhu šesti století do dnešní podoby. V roce 1910 zde byly v podvěžní kapli nalezeny ostatky Jana Žižky z Trocnova. Velkým lákadlem pro návštěvníky je také vyhlídková věž.

Zjistit více

Hrádek – České muzeum stříbra a středověký důl

První zmínky o Hrádku, tehdy ještě v podobě opevněné dřevěné tvrze, pocházejí již z roku 1312. Z této tvrze ji na hrádek – vrcholně gotické sídlo, nechal přestavět kutnohorský královský rychtář Václav z Donína v letech 1400 – 1420.

Zjistit více