Kutnohorsko Kolínsko Turistická Oblast

Kolo Bistro

Kobylnice – 

Kutná Hora

Rodinné bistro v Kobylnici u Kutné Hory.

Tohle pohodové rodinné bistro provozuje Markéta a Dan, milovníci kvalitního jídla, vína, piva a cyklojízdy. Bistro umístili do své stodoly a nabízejí menu, které sestavují z lokálních surovin.

Co se týká nabídky jídel a pití, tak většina je od lokálních dodavatelů, které si Markéta s Danem pečlivě vybírají. Všechny dorty, dezerty, obložené chleby, toasty, nakládané hermelíny, polévky jsou domácí a čerstvé.

A nejen díky tomu se mohou pyšnit značka Regionální produkt v oblasti služeb.

 

Když trefíte do Kobylnice, tak neprohloupíte! Vyrazit můžete na kole a uděláte něco pro svoje zdraví. V Kolo Bistro jsou cyklisté vítáni!

Z menu si stoprocentně vyberete! V nabídce jsou výborná jídla připravená z místních surovin. Co třeba zelný křenový salátek, domácí pita chleba nebo zapečený kozí sýr a k tomu Karáskova limonáda nebo pivo, co je zrovna na čepu?!

Letos je nabídka jídel rozšířena o speciality na grilu, které se budou připravovat ve stánku umístěném na zahradě. V tuto chvíli se připravuje stálé menu s kuchařem Michalem Netolickým a bude na co se těšit!:)

Kromě občerstvení se v bistru organizuje během léta doprovodný kulturní program: filmové léto, koncerty, swap oblečení.

Víte, že je možné Kolo Bistro využít pro pořádání soukromých i pracovních setkání? Narozeninová nebo dětská oslava, křtiny, zahájení nebo ukončení cyklo sezóny? Nic není problém, stavte se, Markéta a Dan vám s plánováním rádi pomohou …

Mapa

V blízkosti
najdete

Vlašský dvůr

Kutná Hora

Bývalý letohrádek Belveder

Kutná Hora

Sankturinovský dům a Galerie Felixe Jeneweina

Kutná Hora

Katedrála Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele

Kutná Hora

Kaple všech svatých s kostnicí

Kutná Hora

Jezuitská kolej s Galerií Středočeského kraje

Kutná Hora

Areál zámku a muzea Kačina

Kutná Hora

Výlety

Gastronomie

Ubytování

Objevte okolí

Chrám sv. Barbory

Chrám svaté Barbory, klenot pozdní gotiky a jedna ze čtyř staveb katedrálního typu v Čechách, je spolu s katedrálou Nanebevzetí Panny Marie a svatého Jana Křtitele a historickým centrem Kutné Hory zapsán na Seznam světového dědictví UNESCO.

Zjistit více

Kostel sv. Petra a Pavla

Prvopočátky stavby kostela, který je dominantou Čáslavi, spadají do 12. století. Kostel prošel řadou stavebních úprav v průběhu šesti století do dnešní podoby. V roce 1910 zde byly v podvěžní kapli nalezeny ostatky Jana Žižky z Trocnova. Velkým lákadlem pro návštěvníky je také vyhlídková věž.

Zjistit více

Kamenný dům

Kamenný dům je postaven na předhusitských základech a v dnešní době patří mezi nejvýznamnější památky pozdně gotické architektury v Evropě. Kamenný dům je zároveň součástí městské památkové rezervace zapsané na Seznamu světového dědictví UNESCO. Dům patřil měšťanovi Prokopovi Kroupovi, který byl roku 1499 povýšen do šlechtického stavu.

Bohatě zdobený kamenný štít domu je prací mistra Brikcího Gauskeho z Vratislavi. Roku 1839 byl dům upraven a v letech 1900-1902 regotizován architektem Láblerem. Při obnově byla například doplněna socha Madony od profesora J. Kastnera.

Zjistit více