Kutnohorsko Kolínsko Turistická Oblast

Hotel Grand Čáslav

Čáslav

V resturaci hotelu Grand Čáslav ochutnáte výborná jídla připravovaná z kvalitních lokálních surovin. Restaurace nabízí celkovou kapacitu 98 míst. V případě společenských akcí lze kapacitu restaurace rozšířit o dispozice společenského sálu. Salonek restaurace má kapacitu až 40 míst, je vybaven velkoplošnou televizí, ozvučením s mixážním pultem a mikrofónem.

Velký sál má kapacitu až 550 osob ( z toho 448 míst k sezení ), je vybaven velkoplošnou projekcí na plátno, osvětlovací a ozvučovací technikou a odpovídajícím zázemím zahrnujícím 3 samostatné bary a výčepy.

Hotelovou restauraci najdete v prvním patře domu v centru Čáslavi na náměstí Jana Žižky z Trocnova 74/11.

Mapa

V blízkosti
najdete

Otakarova bašta

Čáslav

Kostel sv. Petra a Pavla

Čáslav

Čáslavská synagoga

Čáslav

Výlety

Gastronomie

Ubytování

Objevte okolí

Dačického dům

Dačického dům, umístěný na svažitém náměstí na dohled od Kamenné kašny, je unikátním exponátem sám o sobě. Uvnitř se nachází interaktivní expozice, první svého druhu v České republice, která představuje organizaci UNESCO, památky na jeho seznamu u nás, ale především zodpoví otázku, proč právě Kutná Hora je součástí rodiny těchto nejvýznamnějších pamětihodností světa!

Zjistit více

Věž Práchovna

Na skalním břehu řeky Labe se tyčí hranolová pozdně gotická kamenná věž zvaná Práchovna. Postavena byla v první polovině 15. století a v současné době slouží jako vyhlídková věž.

Zjistit více

Bývalý letohrádek Belveder

Na vrchu Vysoká nechal v letech 1696–97 postavit majitel malešovského panství František Antonín Špork (* 9. 3. 1662 – † 30. 3. 1738) barokní zámek (letohrádek) s kaplí sv. Jana Křtitele zvaný Belveder, pravděpodobně podle plánů architekta Giovanny Battisty Alliprandiho. Peníze na stavbu (jednalo se o 1400 dukátů = 5 600 zlatých) získal hrabě František Antonín Špork za velmi pikantních okolností. Během léčení v Karlových Varech je totiž vyhrál v kartách na saském kurfiřtu Fridrichu Augustovi I., pozdějším polském králi a velkoknížeti litevském. Hrabě František. Antonín Špork na Vysoké příležitostně pobýval pouze dva roky.

Zjistit více