Kutnohorsko Kolínsko Turistická Oblast

Hotel Mědínek

Kutná Hora

Hotel Mědínek Old Town se nachází v historickém centru města Kutná Hora. Hotel byl postaven v roce 1963 na Palackého náměstí, v srdci města a je největším hotelem v širším okolí.

Hotel Mědínek nabízí ubytování v 52 standardních jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových a pětilůžkových pokojích, včetně apartmá.

Hotel je plně k dispozici jak pro rodiny s dětmi, individuální návštěvníky, tak i korporátní klientelu přicházející do Kutné Hory.

Po celodenní aktivitě přijde jistě vhod návštěva hotelového wellness a příjemná relaxace ve vířivce, sauně či uvolňující masáž. Také si můžete pochutnat v naší hotelové restauraci, která denně nabízí menu z čerstvě zpracovaných surovin.

Hotel dále nabízí možnost využití konferenčního sálu s kapacitou 100 míst, restauraci s terasou a salónky.

Hotel Mědínek najdete v centru Kutné Hory na Palackého náměstí 316.

Detailní informace a aktuality je možné najít na webových stránkách hotelu.

Mapa

V blízkosti
najdete

Vlašský dvůr

Kutná Hora

Bývalý letohrádek Belveder

Kutná Hora

Sankturinovský dům a Galerie Felixe Jeneweina

Kutná Hora

Katedrála Nanebevzetí Panny Marie a sv. Jana Křtitele

Kutná Hora

Kaple všech svatých s kostnicí

Kutná Hora

Jezuitská kolej s Galerií Středočeského kraje

Kutná Hora

Areál zámku a muzea Kačina

Kutná Hora

Výlety

Gastronomie

Ubytování

Objevte okolí

Věž Práchovna

Na skalním břehu řeky Labe se tyčí hranolová pozdně gotická kamenná věž zvaná Práchovna. Postavena byla v první polovině 15. století a v současné době slouží jako vyhlídková věž.

Zjistit více

Kostel sv. Petra a Pavla

Prvopočátky stavby kostela, který je dominantou Čáslavi, spadají do 12. století. Kostel prošel řadou stavebních úprav v průběhu šesti století do dnešní podoby. V roce 1910 zde byly v podvěžní kapli nalezeny ostatky Jana Žižky z Trocnova. Velkým lákadlem pro návštěvníky je také vyhlídková věž.

Zjistit více

Bartolomějské návrší

Děkanský chrám sv. Bartoloměje je dominantou a nejcennější památkou Kolína. Raně gotický chrám byl založen v polovině 13. století. Jeho výstavba probíhala v několika etapách na objednávku krále Přemysla Otakara II. a jeho následovníků až do počátku 14. století.

Unikátní je celý areál tzv. chrámového návrší, který prošel v letech 2018 – 2020 rozsáhlou revitalizací. Najdete zde zejména kostnici s bohatou ornamentální výzdobou či budovu bývalé farní školy s interaktivní expozicí. Zvonice ukrývá chrámový poklad i lapidárium a poskytuje vyhlídku na centrum města, zelené parkány zvou k procházce a relaxaci u bylinkové zahrádky či v rozariu.

Zjistit více