Kutnohorsko Kolínsko Turistická Oblast

Hotel Grand Čáslav

Čáslav

V resturaci hotelu Grand Čáslav ochutnáte výborná jídla připravovaná z kvalitních lokálních surovin. Restaurace nabízí celkovou kapacitu 98 míst. V případě společenských akcí lze kapacitu restaurace rozšířit o dispozice společenského sálu. Salonek restaurace má kapacitu až 40 míst, je vybaven velkoplošnou televizí, ozvučením s mixážním pultem a mikrofónem.

Velký sál má kapacitu až 550 osob ( z toho 448 míst k sezení ), je vybaven velkoplošnou projekcí na plátno, osvětlovací a ozvučovací technikou a odpovídajícím zázemím zahrnujícím 3 samostatné bary a výčepy.

Hotelovou restauraci najdete v prvním patře domu v centru Čáslavi na náměstí Jana Žižky z Trocnova 74/11.

Mapa

V blízkosti
najdete

Otakarova bašta

Čáslav

Kostel sv. Petra a Pavla

Čáslav

Čáslavská synagoga

Čáslav

Výlety

Gastronomie

Ubytování

Objevte okolí

Muzeum lidových staveb

Muzeum lidových staveb v Kouřimi je jediným nadregionálně zaměřeným skanzenem v České republice, který shromažďuje stavitelské památky z území středních, východních a severních Čech, a nabízí tak přímé srovnání různých regionálních typů lidové architektury z období od 17. do 19. století. Nachází se zde čtrnáct větších obytných a hospodářských objektů, které doplňuje několik drobnějších památek.

Zjistit více

Areál zámku a muzea Kačina

Zámek Kačina patří mezi nejvýznamnější stavby empírové architektury v České republice. Je to příklad klasicistní nebo-li empírové architektury a vystavěn je v naprosto čistém stylu. Od dob svého vzniku nedoznal zámek žádných architektonických změn.

V areálu zámku sídlí Národní zemědělské muzeum, které je prezentováno expozicí „Království včel“, „Příběh dřeva“ nebo „Modely lidových staveb“.

Zjistit více

Hrádek – České muzeum stříbra a středověký důl

První zmínky o Hrádku, tehdy ještě v podobě opevněné dřevěné tvrze, pocházejí již z roku 1312. Z této tvrze ji na hrádek – vrcholně gotické sídlo, nechal přestavět kutnohorský královský rychtář Václav z Donína v letech 1400 – 1420.

Zjistit více